maandag, oktober 29, 2007

Parkeren tijdens feest.

Je kunt in de buurt van de Albert Cuyp pas na zessen parkeren, tegen een exurbitant tarief. Ik raad iedereen aan om te gaan parkeren in het Olympisch Stadion. Het kost 5.50 voor de hele dag/avond en je krijgt retourkaartjes met de tram gratis. Je neemt tram 24 of 16 naar de Albert Cuyp, loopt vervolgens nog zo'n 200 meter door over de markt. Aan je linkerhand is dan de BadCuyp (ter hoogte van het standbeeld van Andre Hazes)
Bij de terugweg gaat de tram iedere 7,5 minuut tot 0.45, dus dat is makkelijk te halen. De garage is dag en nacht open. Hou de volgende regels in de gaten:

De P+R-regels voor parkeerkorting
Trek een parkeerkaart bij de inrit.
Gebruik s.v.p. géén creditcard bij de inrit, die geeft géén recht op korting.
Lever uw parkeerkaart in bij de beheerder en vraag om de korting.
Het tarief van € 5,50 per 24 uur geldt voor maximaal vier aaneengesloten dagen, oftewel voor maximaal 96 uur. Na 96 uur betaalt u het normale parkeertarief.
De beheerder geeft u maximaal twee (en van 1 oktober 2007 t/m 6 januari 2008: vijf) retourkaartjes voor de tram/bus/metro (GVB). Bij het Olympisch stadion kunt u ook maximaal twee fietsen lenen in plaats van met het openbaar vervoer te reizen.
Stempel op de heenreis het GVB kaartje af.
Let op: Het NS kaartje heeft al een dagstempel
Bezoek de stad en bewaar al uw kaartjes zorgvuldig!
Indien u uw OV-kaartjes niet of niet juist gebruikt, vervalt het recht op korting en betaalt u dus het normale tarief.
Stempel op de terugreis het GVB kaartje af. De GVB kaartjes zijn maximaal 96 uur geldig.
Lever uw parkeerkaart én de NS- of GVBkaartjes in bij de balie. Bij de beheerder kunt u afrekenen met pin of creditcard. Contante betaling kan alleen in de betaalautomaat.
Meer informatie?
Neem contact op met Parkeergebouwen Amsterdam via 020 563 2911 of stuur een email naar info.parkeergebouwen@dab.amsterdam.nl

Geen opmerkingen: