dinsdag, maart 16, 2004

Soul



Soul @ the Dome, wie had dat nog een keer gedacht. Op bezoek bij de tantes Pointer Sisters en Ome Baily die weer in de elementen vuur, aarde en wind met elkaar trachtte te verenen.
Mooie ervaring, swingen op de oude knarren al meer dan dertig jaar in het vak, dat moet je wel goed zijn. Ik vond de Pointer Sisters van een swingende grootheid, die ik niet voor mogelijk hield. Er is nog hoop en slank hoef je er niet voor te zijn. Dikke Berta ging helemaal uit haar dak, verrukkelijk, onder het motto I cannot hide it, I'm so excited, jumpte ze met een slow hand en een easy touch in fire. And ladies and gentlemen here comes my favourite part, stilte, nog meer stilte en dan.... Romeo and tant Juliet....wow
De castraten van EWF deden het nog steeds. De muziekaal leider van de band zat aan zijn buro annex keyboard en zag: het was goed. Een 50 tal ritme instrumenten, 4 zangers, trompet, sax, helemaal te gek: fantasy het hoogtepunt, daarna werd het wat te sentimenteel, vandaar mijn voorkeur voor de ladies.

Faaij-er.

Geen opmerkingen: