maandag, mei 09, 2005

Life Begins

Wij hebben behoorlijk genoten van Life Begins, alhoewel genoten, het begon nog al tragisch. Een man verlaat vrouw en kinderen. Dat nadat vrienden van ons veelbelovend zeiden: een nieuwe Cold Feet met mensen zoals jullie en wij. Ik hoop dat het met ons beter gaat, al weet je natuurlijk niet hoe een en ander uitpakt. Vrijdag weer voor de buis! Hier wat de VARA er zelf van zegt:

Van de makers van 'Cold Feet'

In de Engelse dramaserie ‘Life Begins’ wordt het wel en wee gevolgd van Maggie Mee, 39 jaar, getrouwd en moeder van Becca en James. Maggie denkt dat ze het allemaal voor elkaar heeft, totdat haar man Phil haar onverwacht de bons geeft. Dan moet ze zichzelf zien te redden zonder baan, zonder geld, maar mét twee kinderen. ‘Life Begins’ is geschreven door Mike Bullen. Hij tekende ook voor de populaire serie ‘Cold Feet’, die eerder bij de VARA te zien was. ‘Life Begins’ wordt vanaf 6 mei 12 weken lang op vrijdagavond uitgezonden door de VARA op Nederland 3.

Life Begins

In de eerste aflevering gaat de familie Mee op vakantie met hun beste vrienden Clare en Guy. Daar blijkt dat Phil Mee helemaal niet gelukkig is met zijn huwelijk en bij Maggie weggaat. Ze keren vervroegd van hun vakantie terug naar huis. Maggies leven staat volledig op zijn kop. Haar ouders, Brenda en Guy, steunen haar niet bepaald. Gewapend met haar gevoel voor humor, een flinke dosis zelfspot en de nodige levenservaring zal Maggie weer helemaal opnieuw moeten beginnen: een baan zoeken, nieuwe vrienden leren kennen en hopelijk ook weer eens lekker verliefd worden.

‘Life Begins’, twaalf afleveringen met ingang van 6 mei 2005 op vrijdagavond om 20.25 uur bij de VARA op Nederland 3.

Geen opmerkingen: