vrijdag, juni 03, 2005

La meglio gioventu: niet missen!!!!

vrijdag 3 juni begint de geweldige serie op TV. Menigeen heeft hem al in de bioscoop gezien, voor diegene die dat hebben gemist: mis hem niet op TV, VPRO, de moeite waard!
Zie mijn eerdere verslagje

1 opmerking:

Anoniem zei

Van Juul,
Zeer knappe film met een zeer schokkende scene waar je niet veel wijzer van wordt maar zo is het leven. Pieta en ik hebben hem op DVD gezien in twee avonden. Let ook op de muziek, het fantastische Sodade bijvoorbeeld. Wij beleven ook veel plezier aan "Life begins", de speed dating scene van afgelopen keer was hilarious.

Van Europa heb ik even me buik vol Ik ben nogal teleurgesteld in gezonde verstand van mijn landgenoten. Niet Europa gaat te snel maar de wereld, Europa moet snel hervormen en doet dit tergend laangzaam omdat het pijn doet. Je kan maar beter hervormen dan afwachten tot je door de globalisatie wordt afgeslacht. Het beetje groei dat er nog in Europa was is nu ook naar de Filistijnen.
Mensen die beweren dat de uitbreiding te snel ging moeten dat maar eens aan een Pool gaan uitleggen die 50 jaar onder het communisme heeft moeten zuchten, over sociaal gesproken, eigen volk eerst zul je bedoelen. En dit kortzichtige egoisme is ook nog eens gedoemd tot falen, we zijn in Europa veroordeeld tot samenwerken. In de NRC staat een heel verhaal over voorbereiding, de regering was bang dat ze van partijdigheid zou worden beschuldigd. Dus was er maar een budget van 200.000 euro waarvan 100.000 al opging aan het salaris van de campagne leider. Je gelooft je eigen ogen niet over zoveel knulligheid.
J