woensdag, juli 23, 2003

maandag: de olifanten

We waren gewaarschuwd door dezen en genen, de olifanten zijn een ervaring, die je gedaan moet hebben maar een pretje is het niet. Dat viel dus reuze mee. WSe hebben ontzettend genoten van een kleine safari door de bush, riviertje en langs het lunchterrein van de olifanten. Daar hebben ze een half uur aan de bomen zitten trekken en knagen. Daarvoor gingen we naar een Tribe dorpje, we hebben voor 5 baht boog geschoten, je moet toch wat. Alleen Simone joeg de pijl naar de belende tribe, wij raakten gelukkig wel het bord en ik zelfs de roos: een mango.
Na de lunch bezochten we een waterval, minder spectaculair dan in LP, en gingen we bamboe raften. Zittend op een vlot gleden we een riviertje af, met af en toe lichter kabbelingen, gezellig. Gezellig vooral omdat we twee companen hadden die les geven op hoonder Km afstand van Tokio. Zij waren hier op vakantie en vertelden ons een hoop over hun belevenissen, hier en in Japan. Erg interessant en heel leuk.
S avonds hadden we gegeten shame on us, in een deuts/nederlandse/italiaanse tent, moet hoempapa muziek. Een pizza en lasagna, sindsdien heb ik een beetje dia- Maar goed we overleven het wel, toen we buiten stonden zagen we net de twee canadezen uit de McDonalds komen: trapped!

Geen opmerkingen: